0
Winkelwagen
€ 0,00

Over ons

JWL Trading is mede voortgekomen uit de overname van Thomas Trading, een groothandel die zich al meer dan 30 jaar bezig hield met de productie en import van handgemaakte zilveren sieraden. Een groot deel van de collectie wordt in een aantal, zorgvuldig door ons geselecteerde, kleine ateliers voor ons gemaakt.

Een belangrijk deel van onze modellen is van eigen ontwerp die zich kenmerken door hun hoge zilvergehalte. De sieraden zijn zwaar van gewicht en daardoor ook steviger maar behouden toch hun charme. 

Nieuw in ons assortiment zijn de fijne, gedetailleerde zilveren thema hangers.

In onze webwinkel geven wij van elk sieraad de actuele voorraad weer en wordt deze na elke bestelling bijgewerkt, dus deze is altijd up to date. Onze sieraden zijn conform de wetgeving voorzien van het wettelijk zilverkeurmerk.

Wij leveren niet aan particulieren maar alleen aan wederverkopers met een KvK inschrijving. 

Zodra u een zakelijk account heeft aangemaakt in onze webshop zullen wij deze binnen één werkdag controleren en activeren waarna de prijzen zichtbaar worden en u uw bestellingen kunt plaatsen.

De prijzen op onze website zijn exclusief 21% btw. Bestellingen worden standaard aangetekend en verzekerd verzonden met Track & Trace en de kosten per zending bedragen € 7,50 voor aflevering in Nederland.

Wij leveren o.a. ook in België en Duitsland tegen de daarvoor geldende verzendtarieven.

Uw bestelling ophalen in onze showroom in Zeeland kan natuurlijk ook.